www.sevilla-nu.nl gebruikt cookies!

De websites van Stedenman gebruiken cookies (o.a. van Google) om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Klik op "Ja, ik ga akkoord!" om cookies te accepteren en de website volledig te gebruiken, of lees hier meer informatie voor een gedetailleerde beschrijving van de soorten cookies en te kiezen of u deze cookies wilt accepteren tijdens een bezoek aan deze site.
SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Sevilliaans ontbijt

In Sevilla heb je in de meeste hotels een 'internationaal ontbijt', speciaal voor toeristen. De Sevillanen zelf nemen meestal een 'tostada' (geroosterd broodje) en/of in het weekend churros (vers gebakken stengels die smaken naar donuts) met een koffie.

Welk Sevillaans ontbijt kun je bestellen? Eerst bepaal je of je een half of heel geroosterd broodje (tostada) wilt, je kunt altijd even vragen wat voor brood ze hebben en hoe groot een hele is (¿Cómo es la tostada entera, por favor?). Sevilla-Nu geeft je de vertaling van de Sevilliaanse ontbijtkaart, want eenmaal in Sevilla is het zonde om niet te ontbijten als de locals doen, toch?

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring