SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Nervión Plaza

Regent het tijdens je verblijf in Sevilla en wil je toch lekker winkelen? Of heb je het centrum wel gezien? Dan is Nervión Plaza iets voor jou! Het commerciële centrum Nervión Plaza ligt in de gelijknamige (luxe) wijk Nervión, iets buiten het centrum van Sevilla.

Sevilla_winkelcentrum-nervion-plazaNervion Plaza is een redelijk modern centrum, geopend in 1998. Je hebt er voornamelijk kleding-en schoenenwinkels, zoals Marypaz, Zara en Zara Home, Mango, Intimíssimi, Mássimo Dutti Man en Woman, H&M, Calzedonia etc.

Er is ook een bioscoop met een groot aanbod aan films. Daarnaast heb je ruime keus uit bars en restaurants bijvoorbeeld 100 Montaditos, Gambrinus of Döner Kebab Andaluz. Voor een koffie met taartje, ijsje of tussendoortje ga je naar Mascarpone, lekker smullen!

Voor moeders van kleine kinderen is het handig om gebruik te maken van de 'Sala de Lactancia' ofwel baby voedingskamer. Misschien leuk om te weten is dat vlak achter Nervión Plaza, het bekende voetbal stadion van Sevilla Fútbol Club ligt. Hier kun je uiteraard terecht voor de officiële Sevilla F.C. voetbal kleding.

Als je met de auto gaat, is het verstandig om in de ondergrondse parkeergarage te parkeren (0,13 euro/minuut). Je kan ook de bus nemen (lijnen C1, C2, 29, B3, B4, 32, 28, 22 of 5) of de Metro, lijn 1 die stopt tegenover het centrum, de halte heet Nervión.

Nervion Plaza
Calle Luis de Morales, Sevilla

Winkels geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur
Restaurants en bars geopend van 09.00 tot en met 03.00 uur
Bioscoop Cinesur elke dag geopend van 15.30 uur tot einde laatste film.
Op woensdag, zaterdag en zondag van 11.00 uur tot einde laatste film.

Sevilla_winkelcentra-nervion--g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!