SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Fietstours en wandeltours door Sevilla

Ga je binnenkort op citytrip naar Sevilla en wil je graag zoveel mogelijk van de stad zien? Boek dan een fiets- of wandeltour door Sevilla langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes in de stad, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een aanrader tjdens een stedentrip naar Sevilla!

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Sevilla en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Sevilla bezoekt.

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, zodat je zeker bent van een tour als je in Sevilla bent!

Boek hier een fiets- of wandeltour door Sevilla !

Sevilla_fietsen-fietstour

De tours langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Sevilla duren gemiddeld 3 uur. Alle tours in Sevilla worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Hierdoor is de tour makkelijk te volgen en extra leuk en informatief. Deze gidsen wonen zelf al geruime tijd in Sevilla en weten daarom veel over de stad te vertellen.

Sevilla_fietsen-fietstour

Tours in Sevilla:
*
Sevilla highlights fietstour - fietsen langs de highlights van Sevilla, zoals Torre de Oro, La Catedral, Giralda, Plaza de Espana en Parque Marķa Luisa.

Boek hier de Sevilla Highlights Fietstour!

* Sevilla tapas tour - leuke combinatie van tapas eten en fietsen langs restaurants en bezienswaardigheden in Sevilla. Je fietst langs highlights als de kathedraal en de Giralda-toren, Real Alcazar, Trianabrug, Plaza de Espana en Parque Marķa Luisa. Onderweg stop je een paar keer om heerlijke tapas te eten.

Boek hier de fietstour inclusief tapas

* Sevilla stadswandeling - in een groep van maximaal 15 personen wandel je tijdens deze stadswandeling ontspannen door Sevilla en word je meegenomen in het fascinerende verhaal dat Sevilla heet.

Sevilla_fietstour-fietsen

Sevilla is een leuke stad om te voet of per fiets te verkennen. Dit is natuurlijk nog leuker onder begeleiding van een gids die alles van deze zonnige stad weet! De hoofdstad van de prachtige regio Andalusiė, heeft het hele jaar door een zeer prettig klimaat - 's zomers kan het overigens wel erg heet zijn - en is daarom perfect om door te fietsen of te wandelen.

Sevilla_wandelen-plaza-espana

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
20-11-2014

Miguel Ortiz | Een andere optie om Sevilla fiets te bezoeken is Centerbici

13-03-2014

Fred | Volg de link naar Bajabikes in het artikel en je ziet de actuele tarieven voor de tours! Buon viaje!

12-03-2014

Ecket | Storend dat er geen prijzen worden vernoemdSevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring