SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Capitool reisgids Sevilla & Andalusië

Deze reisgids van Capitool beschrijft kleurrijk de omgeving en historie van Sevilla en de streek Andalusië. Ideaal in gebruik vóór, tijdens en na een reis naar Sevilla en Andalusië.

Sevilla_Boeken_Capitool_SevillaAndalusië is een van de grootste regio's van Spanje, en zeker de meest gevarieerde. De regio omvat moerassen, olijfboomgaarden, bossen en besneeuwde bergtoppen. Sevilla, Córdoba en Granada zijn bekend om hun kunst en architectuur. Er zijn echter ook veel kleinere, afgelegen plaatsen die een bezoek waard zijn.

Een van de trekpleisters van Andalusië is de levenslust en gastvrijheid van de bevolking, waarvan de vele fiëstas getuigen. In de reisgids Sevilla & Andalusië is de regio opgedeeld in vijf gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Met ook geschiedenis, architectuur, flamenco, strandleven, accommodatie, restaurants, amusement, bijzondere vakanties, buitenactiviteiten en winkels.Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Capitool reisgids Sevilla & Andalusië 
Unieboek | Het Spectrum, 2023
ISBN 9789000385911
€ 28,99

Bestel Capitool Sevilla bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!