SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Capitool reisgids Sevilla & AndalusiŽ

Deze reisgids van Capitool beschrijft kleurrijk de omgeving en historie van Sevilla en de streek AndalusiŽ. Ideaal in gebruik vůůr, tijdens en na een reis naar Sevilla en AndalusiŽ.

Sevilla_Boeken_Capitool_SevillaAndalusiŽ is een van de grootste regio's van Spanje, en zeker de meest gevarieerde. De regio omvat moerassen, olijfboomgaarden, bossen en besneeuwde bergtoppen. Sevilla, Cůrdoba en Granada zijn bekend om hun kunst en architectuur. Er zijn echter ook veel kleinere, afgelegen plaatsen die een bezoek waard zijn.

Een van de trekpleisters van AndalusiŽ is de levenslust en gastvrijheid van de bevolking, waarvan de vele fiŽstas getuigen. In de reisgids Sevilla & AndalusiŽ is de regio opgedeeld in vijf gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Met ook geschiedenis, architectuur, flamenco, strandleven, accommodatie, restaurants, amusement, bijzondere vakanties, buitenactiviteiten en winkels.Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Capitool reisgids Sevilla & AndalusiŽ†
Unieboek | Het Spectrum, 2023
ISBN†9789000385911
Ä 28,99

Bestel Capitool Sevilla bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla, parel in Andalusië (Spanje)

Sevilla, prachtige stad in Andalusie (Spanje). Beelden van bezienswaardigheden, parken en de flamenco in Sevilla.