SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Hipste wijken van Europa

De wijk Encarnacíon & Regina in Sevilla was jarenlang een verwaarloosde wijk maar daar kwam in 2004 verandering in. De gemeente van Sevilla blies de Plaza de la Encarnacíon met het welbekende avant-gardistische bouwwerk ‘Metropol Parasol’ nieuw leven in. Nu is het een wijk met unieke vintage winkeltjes en veel gezellige horeca. Maar ook traditionele gelegenheden zijn er nog te vinden.  

 Athene_Boeken_Hipste_wijken_van_Europa‘Hipste wijken van Europa’ is een nieuwe loot aan de mo’media boom. De lezers en volgers van uitgeverij mo’media mochten een stem uitbrengen op hun populairste wijk en daaruit ontstond een lijst van de 10 populairste wijken in 10 Europese steden. 

Na een beschrijving van de wijk, een kaartje met wat highlights, worden vervolgens die highlights uitgebreider beschreven en zijn er pagina’s gewijd aan eten&drinken, shoppen en overnachten.
Op elke pagina zijn kleurrijke foto’s afgedrukt, klein, groot en paginagroot.

‘Hipste wijken van Europa’ is een leuk, laagdrempelig boekje dat je bijvoorbeeld kan gebruiken als je nog niet precies weet waar je eerstvolgende stedentrip naartoe gaat of als je het wel weet om leuke tips en ideeën op te doen. 

Reis van Psiri in Athene naar Shoreditch in Londen naar Neuköln in Berlijn naar Lavapiés in Madrid naar 'T Eilandje in Antwerpen naar Encarnacion in Sevilla en L'eixample in Valencia.  

Hipste wijken van Europa
mo’media, 2022
ISBN 9789493273184
€18,99

Bestel Hipste wijken bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla, parel in Andalusië (Spanje)

Sevilla, prachtige stad in Andalusie (Spanje). Beelden van bezienswaardigheden, parken en de flamenco in Sevilla.