SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Sevilla - Parel onder de zon

Sevilla overdondert je van bij aankomst met haar rijke en monumentale verleden. De zonovergoten hoofdstad van AndalusiŽ was ooit een smeltkroes van verschillende volkeren en godsdiensten die elk hun stempel drukten op het uitzicht van de stad.

Sevilla_Boeken_Sevilla_PassepartoutSevilla ontdekken is je vergapen aan imposante bouwwerken, de meesterwerken van de allergrootste Spaanse kunstenaars, wervelende flamenco en de mooiste keramiek. Sevilla proeven is verdwalen in een labyrint van smalle steegjes en sfeervolle pleintjes, en tapas eten in authentieke barretjes.

Heden en verleden gaan hier hand in hand. Eigentijdse winkelstraten liggen op een steenworp van het historisch centrum, vol legendes en volksverhalen. Tradities worden in ere gehouden tijdens vaak religieus geÔnspireerde feesten en processies die op elke bezoeker een blijvende indruk nalaten. Sevilla is een parel onder de zon, een stad die je verleidt en doet verlangen naar een snel weerzien.

Na ĎAndalusiŽ, rondreis langs de mooiste plekjesí is deze gids voor Sevilla het tweede boek van Suzanne Caes en Walter Bouwen in de reeks Spanje reisgidsen van PassePartout. AndalusiŽ is hun tweede thuis, en na al die jaren van rondreizen door de regio zijn ze nog lang niet uitgekeken op al het moois dat het zuiden van Spanje te bieden heeft

Sevilla - Parel onder de zon
Suzanne Caes
Passepartout, 2021
ISBN 9789493201040
Ä24,50†

Bestel Sevilla bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla, parel in Andalusië (Spanje)

Sevilla, prachtige stad in Andalusie (Spanje). Beelden van bezienswaardigheden, parken en de flamenco in Sevilla.