SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

AndalusiŽ stad & streek

Wat & Hoe AndalusiŽ, met een hoofstuk gewijd aan Sevilla, is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie naar de prachtige streek in zuid-Spanje. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten.†De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Sevilla_Boeken_WatenHoe_Stad&streekAndalusiŽ heeft de moderne reiziger veel te bieden. Voor wie wil luieren zijn er de uitgestrekte stranden waar de zon een groot deel van het jaar schijnt. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in steden als Sevilla en Granada waar het Moorse verleden alom aanwezig is en je kunt genieten van opwindende flamencovoorstellingen en pittoreske tapasbarretjes. En de prachtige landschappen en heuvels van AndalusiŽ vormen een uitdaging voor wandelaars en buitenmensen.

Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.

AndalusiŽ : Stad & Streek
Kosmos Uitgevers, 2019
ISBN†9789021571843
Ä17,50

Bestel Wat en Hoe AndalusiŽ bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!