SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Michelin in the pocket Sevilla

In deze kaartgids van Sevilla speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan informatie over alles wat je moet zien en doen in Sevilla.

Sevilla_Boeken_Michelin_in_the_Pocket_SevillaResultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone - en dus perfect in je spijkerbroek of binnenzak past - en die leest als een tweet.

De plattegrond van Sevilla is opgeknipt in tien verschillende wijken. Elke deelkaart heeft een uitklapbare bladzijde waarop de belangrijkste adressen staan, onderverdeeld in de rubrieken bezienswaardigheden, winkelen, eten, drinken en uitgaan. Alle adressen hebben een korte omschrijving en zijn met de pictogrammen goed terug te vinden. Achterin vind je een beknopt overzicht met praktische informatie en een register.†

Deze gids is vooral bedoeld voor een korte stedentrip. Er worden een paar hoogtepunten benoemd en voor Sevilla zijn dat onder meer de Catedral en Giralda, Real AlcŠzar en de tuinen en het Museo de Bellas Artes.†Een gidsje dat een hulpmiddel is bij het navigeren door de stad.

Michelin in the pocket Sevilla
Lannoo, 2017
ISBN†9789401440165
Ä14,95

Bestel Michelin in the pocket Sevilla bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla, parel in Andalusië (Spanje)

Sevilla, prachtige stad in Andalusie (Spanje). Beelden van bezienswaardigheden, parken en de flamenco in Sevilla.