SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Time to momo Sevilla

Met time to momo Sevilla haal je alles uit je stedentrip naar deze prachtige stad in AndalusiŽ! En deze nieuwe editie heeft een volledige corona-update ondergaan. Plus een gloednieuwe omslag en duidelijker kaarten binnenin. Stap je hotel uit en loop regelrecht naar de leukste wijken van Sevilla.

Sevilla_Boeken_Time_To_Momo_SevillaSevilla is de bakermat van de traditionele flamenco en beroemd om zijn lekkere tapas en bijzondere monumenten gebouwd in mudejarstijl. Maar de bruisende hoofdstad van AndalusiŽ heeft ook een moderne en meer hippe, alternatieve kant.

Hoewel op veel gratis plattegronden de stad een kwartslag gedraaid wordt, volgt Sevilla van noord naar zuid de natuurlijke loop van de Guadalquivir. Een rivier met een belangrijke historische waarde, maar waar je ook lekker kunt loungen tot in de vroege uurtjes. Of je nu van traditie of van modern houdt, voor iedereen is er in Sevilla veel leuks te beleven. Deze reisgids laat je zien waar.

Met time to momo Sevilla op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig in stappen. De routes leiden namelijk langs al de favoriete adressen in de stad en alleen de ťchte highlights van Sevilla. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. De makers van de gids willen dat je 100% van je citytrip Sevilla geniet!

Time to momo Sevilla
Tim ten Ham
MoīMedia, 2023
ISBN†9789493273764
Ä18,99

Bestel Time to momo Sevilla bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring