SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

ANWB Extra Sevilla

De ANWB Extra reisgids Sevilla is een compacte reisgids inclusief een grote uitneembare kaart. Met tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan in Sevilla.

Sevilla_Boeken_ANWB_Extra_SevillaHet hoofdonderdeel van de ANWB Extra reisgids Sevilla† vormen vijftien hoogtepunten van Sevilla, plekken die je moet bezoeken om deze prachtige stad in AndalusiŽ optimaal te beleven.

Bij de beschrijving van ieder hoogtepunt in Sevilla hoort een klein kaartje dat verwijst naar de grote uitneembare kaart. Ook zijn er bij de hoogtepunten andere bezienswaardigheden in de omgeving, handige adressen en leuke restaurantjes of winkels vermeld.

Daarnaast bevat de gids ook een korte inleiding over Sevilla en de geschiedenis van de stad, andere trekpleisters en suggesties voor overnachtingen (van eenvoudig tot stijlvol), eten en drinken, winkelen en uitgaan.

Als laatste vind je in de gids een toeristische en culinaire woordenlijst en een register. De gids is ruim voorzien van (kleine) kleurenfoto's. Ben je op zoek naar een andere attractie dan een van de beschreven hoogtepunten, dan moet je echt het register raadplegen.

De bezienswaardigheden zijn niet per wijk† beschreven, maar in de lopende tekst. Extra informatie wordt gegeven in de kadertjes tussen de teksten door. De stadsplattegronden zijn goed, de uitvouwbare kaart achterin is handig.

ANWB Extra Sevilla
Karin Evers
ANWB Media, 2023
ISBN†9789018046224
Ä 14,49†

Bestel ANWB Extra reisgids Sevilla bij bol.com


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!