SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Sevilla in kaart

Dominicus Sevilla in kaart is meer dan alleen een stedengids. Naast de beschrijvingen van de stad en alles wat er te doen en te zien is bevat Sevilla in kaart namelijk al het kaartmateriaal dat je nodig hebt voor een leuke stedentrip naar Sevilla! Het aanschaffen van een extra stadskaart is niet meer nodig. † † †

Sevilla_Boeken_Sevilla_in_kaartVan Santa Cruz tot Triana, van het Real AlcŠzar tot de Casa de Pilatos en het Plaza de Toros de la Real Maestranza: met deze gids kom je overal in Sevilla!

*8 uitklapbare stadskaarten
*60 bezienswaardigheden in beeld
*150 adressen voor tapasbars en winkels
*Alle informatie over openbaar vervoer

Heb je je thuis goed voorbereid op de trip naar Sevilla en weet je precies wat je wilt bezoeken, dan is dit een uitstekende gids/stadskaart voor ter plaatse. Voor wie wat meer achtergrondinformatie wil, zal er echt een andere reisgids bij moeten zoeken.

Het voordeel van de gids is dat je geen aparte stadskaart hoeft aan te schaffen, of dat je hoeft te stuntelen met losse kaarten. Stad in kaart is een verzorgde, aantrekkelijk vormgegeven toevoeging aan het aanbod reisgidsen, niet ter vervanging van een uitgebreide stadsgids.

Sevilla in kaart
Gottmer Uitgevers Groep, 2015
ISBN 9789025761301

Alleen tweedehands verkrijgbaar

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!