SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Capitool Top 10 AndalusiŽ & Costa del Sol

Van torenhoge bergen tot zandstranden, van echte woestijnen tot weelderige wetlands en van schilderachtige dorpjes tot historische steden zoals Sevilla en Granada, in AndalusiŽ vind je het allemaal.†

Sevilla_Boeken_Capitool_Andalusie_Top10 De Capitool reisgidsen Top 10 is wat de titel al zegt een reisgids met top 10-lijstjesen met een uitneembare kaart. De schitterende fotoís brengen de streek tot leven, de gids heeft compact formaat en is ideaal om mee te nemen. En als sluitstuk nemen de diverse autoroutes je mee door de prachtige omgeving van AndalusiŽ en de Costa del Sol.

De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in AndalusiŽ en de Costa del Sol te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je over de betoverende streek. Flamenco, wijn, tapas, stranden, zon: alles wat Spanje tot een van de populairste landen ter wereld maakt, vind je terug in de regio AndalusiŽ.

Top 10 AndalusiŽ en de Costa del Sol bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de regio te bieden heeft. Zo zie je in ťťn oogopslag welk museum de moeite waard is, waar de mooiste dorpjes zijn en waar je de lekkerste wijn kunt proeven.

De gids heeft de prachtige streek AndalusiŽ verdeeld in vijf gebieden:
- Sevilla
- De provincies Sevilla en Huelva
- De provincies MŠlaga en CŠdiz
- De provincies Granada en AmerŪa
- De provincies Cůrdoba en Jaťn


Capitool Top 10 AndalusiŽ & Costa del Sol
Unieboek| Het Spectrum, 2023
ISBN†9789000306121
Ä14,99

Bestel Capitool AndalusiŽ Top 10 bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla, parel in Andalusië (Spanje)

Sevilla, prachtige stad in Andalusie (Spanje). Beelden van bezienswaardigheden, parken en de flamenco in Sevilla.