SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Capitool Top 10 Andalusië & Costa del Sol

Van torenhoge bergen tot zandstranden, van echte woestijnen tot weelderige wetlands en van schilderachtige dorpjes tot historische steden zoals Sevilla en Granada, in Andalusië vind je het allemaal. 

Sevilla_Boeken_Capitool_Andalusie_Top10 De Capitool reisgidsen Top 10 is wat de titel al zegt een reisgids met top 10-lijstjes  en met een uitneembare kaart. De schitterende foto’s brengen de streek tot leven, de gids heeft compact formaat en is ideaal om mee te nemen. En als sluitstuk nemen de diverse autoroutes je mee door de prachtige omgeving van Andalusië en de Costa del Sol.

De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Andalusië en de Costa del Sol te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je over de betoverende streek. Flamenco, wijn, tapas, stranden, zon: alles wat Spanje tot een van de populairste landen ter wereld maakt, vind je terug in de regio Andalusië.

Top 10 Andalusië en de Costa del Sol bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de regio te bieden heeft. Zo zie je in één oogopslag welk museum de moeite waard is, waar de mooiste dorpjes zijn en waar je de lekkerste wijn kunt proeven.

De gids heeft de prachtige streek Andalusië verdeeld in vijf gebieden:
- Sevilla
- De provincies Sevilla en Huelva
- De provincies Málaga en Cádiz
- De provincies Granada en Amería
- De provincies Córdoba en Jaén


Capitool Top 10 Andalusië & Costa del Sol
Unieboek| Het Spectrum, 2023
ISBN 9789000306121
€14,99

Bestel Capitool Andalusië Top 10 bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring