SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Capitool Compact AndalusiŽ & Costa del Sol

Van torenhoge bergen tot zandstranden, van echte woestijnen tot weelderige wetlands en van schilderachtige dorpjes tot historische steden zoals Sevilla en Granada, in AndalusiŽ vind je het allemaal.†

capitool_compact_andalusieMoors Granada, het Alhambracomplex, is het best bewaarde middeleeuwse paleis van de wereld en een erg populair monument in Spanje. De Costa del Sol is een beroemde streek van stranden en voormalige vissersdorpen. Hier kun je genieten van zon, warm en schoon water en stranden.

Deze reisgids over AndalusiŽ en de Costa del Sol brengt je direct naar de beste attracties die deze veelzijdige streek te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de mooiste stranden, de indrukwekkendste kerken of de leukste buitenactiviteiten, deze reisgids is je perfecte metgezel. De gids is onderverdeeld in vijf gebieden en staat bol van de hoogtepunten, praktische tips, gedetailleerde kaarten en daarbij prachtige illustraties.

Ook heeft de reisgids AndalusiŽ een handige uitneembare kaart. Bovendien staan op deze kaart vele tips als de beste souvenirwinkels en avonturen in de natuur.

Capitool Compact AndalusiŽ & Costa del Sol
Jeffrey Kennedy
Spectrum, 2016
ISBN†9789000306121

Alleen tweedehands verkrijgbaar

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring