SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Wat & Hoe Hoogtepunten Andalusië

Wat & Hoe Andalusië, waarvan Sevilla de hoofdstad is, is de ideale reisgids voor een korte vakantie naar zuid-Spanje. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg in Andalusië.

Sevilla_Boeken_wat_en_hoe_hoogtepunten_AndalusieEn dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist tijdens een vakantie in Andalusië. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Andalusië.

Andalusië is een streek vol passie en verrassingen. Lunchen met je voeten in het zand, architectuur uit Duizend-en-een-nacht, kleurrijke markten en culinaire hoogstandjes. Of denk aan de schitterende koningssteden Sevilla, Granada en Córdoba, vol historie, kunst en cultuur.

De natuur in dit deel van Spanje is van een overweldigende schoonheid, met de machtige Sierra Nevada als het meest zuidelijke skigebied van Europa. En in Almería de enige woestijn van het continent. En als bakermat van de flamenco en de Spaanse tapascultuur kun je in Andalusië overal genieten van dans, muziek en lekker eten.

Wat & Hoe Hoogtepunten
Sylvia Keppel en Anton Dijkgraaf
Kosmos Uitgevers, 2018
ISBN 9789021570457
€9,99 

Bestel Wat & Hoe Andalusië bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.