SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Wat & Hoe Hoogtepunten AndalusiŽ

Wat & Hoe AndalusiŽ, waarvan Sevilla de hoofdstad is, is de ideale reisgids voor een korte vakantie naar zuid-Spanje. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg in AndalusiŽ.

Sevilla_Boeken_wat_en_hoe_hoogtepunten_AndalusieEn dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist tijdens een vakantie in AndalusiŽ. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe biedt je alle essentiŽle informatie die je nodig hebt voor een reis naar AndalusiŽ.

AndalusiŽ is een streek vol passie en verrassingen. Lunchen met je voeten in het zand, architectuur uit Duizend-en-een-nacht, kleurrijke markten en culinaire hoogstandjes. Of denk aan de schitterende koningssteden Sevilla, Granada en Cůrdoba, vol historie, kunst en cultuur.

De natuur in dit deel van Spanje is van een overweldigende schoonheid, met de machtige Sierra Nevada als het meest zuidelijke skigebied van Europa. En in AlmerŪa de enige woestijn van het continent. En als bakermat van de flamenco en de Spaanse tapascultuur kun je in AndalusiŽ overal genieten van dans, muziek en lekker eten.

Wat & Hoe Hoogtepunten
Sylvia Keppel en Anton Dijkgraaf
Kosmos Uitgevers, 2018
ISBN†9789021570457
Ä9,99†

Bestel Wat & Hoe AndalusiŽ bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.