SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Sevilla ontdekken en beleven

De reisgids 'Sevilla, ontdekken en beleven' kenmerkt zich door de handige indeling. Zo is er naast de bekende opsomming van bezienswaardigheden en musea een aantal handige wandelroutes opgenomen waarin rode sterren verwijzen naar de uitklap- en detailkaarten.

Sevilla_Boeken_Sevilla_ontdekken.jpgZowel lange als korte wandelingen staan met afstand en tijd vermeld. Ook uitstapjes buiten Sevilla staan omschreven zoals het nationaal park Doñana en de Romeinse stad Itálica. Ook voor gezinnen met kinderen is aandacht. De uitgebreide opsomming van hotels, winkels en restaurants met prijsklasse zal voor velen een must zijn, niet in de laatste plaats door de culinaire woordenlijst.

De vele plattegronden nodigen ook uit om Sevilla op eigen gelegenheid te verkennen. Middels de gekleurde tabbladen kun je snel via de inhoudsgave datgene vinden wat je zoekt. In blauwe kaders staan bovendien nog een aantal tips en achtergrondinformatie.

De persoonlijke tips van de auteur zijn zeker de moeite waard. Kortom, een gids die je in je hand moet hebben als je de hoogtepunten van Sevilla bezoekt. Pocketeditie met talrijke kleurenfoto's.

Sevilla ontdekken en beleven!
Susanne Lipps
Deltas Centrale uitgeverij, 2014
ISBN 9789044740196
€ 11,90

Bestel Sevilla ontdekken bij Bol.com

 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring