SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Stedentrip naar Sevilla en geen zin om losse kaartjes te kopen voor de bus en metro in de stad? Dan is de OV-kaart voor drie dagen een handig hulpmiddel! Met de Sevilla Travel Card heb je drie dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot alle openbaar vervoer in Sevilla, met de bus, tram en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Sevilla naar je hotel in de stad ook inbegrepen!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Sevilla bezoeken? Dan is deze OV-kaart een handig hulpmiddel. Hiermee heb je 3 dagen lang recht op gratis en onbeperkt gebruik van de bussen, trams en metro in Sevilla. Met de Sevilla Travel Card heb je ook recht op een transfer van de luchthaven van Sevilla naar je accommodatie in de stad (hotel, B&B, appartement of woning). 

TIP: bestel de Sevilla Travel Card van tevoren online en geniet in Sevilla van het gemak van gratis openbaar vervoer en een luchthaventransfer! 

Bestel hier de Sevilla Travel Card!

Sevilla_taxi-tram-bus Voordelen Sevilla Travel CardHoe werkt de Sevilla Travel Card? 

Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op de luchthaven van Sevilla staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen, je hoeft de kaart dus niet op te halen in de stad. De chauffeur brengt jou en je gezelschap naar je accommodatie.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de bus, tram of metro binnengaat. Na je reservering ontvangt je meer informatie en een overzicht van de bus-, tram- en metrolijnen in Sevilla. De kaart is geldig voor drie dagen in het openbaar vervoer in Sevilla. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opeenvolgende dagen.

Sevilla_ov-openbaar-vervoer

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!