SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Flamenco-mode op dé modeshow van Andalusië

Waar kun je terecht voor de laatste tips en ideeën voor flamenco-mode? Welke kleuren zijn dit jaar in en hoe ziet de sevillana-flamenco jurk er komend jaar uit? Die antwoorden kun je krijgen op de 'Salón Internacional de la Moda Flamenco' (SIMOF) in Sevilla, dé flamenco modeshow van Zuid-Spanje. Elk jaar worden hier door de beste Andalusische mode-deskundigen de nieuwste en de meest spectaculaire flamenco-jurken gepresenteerd.

Sevilla_flamenco-simofTraditie, innovatie en creativiteit zijn de sleutelwoorden voor de stijlen die de jurken kenmerken en die de schoonheid van de vrouw zó natuurlijk mogelijk benadrukken. Behalve de ontwerpen kun je op de beurs terecht voor accessoires die je helemaal een échte 'Sevillana' maken. Van oorbellen en bloemen in alle kleuren en maten tot armbanden, kettingen, speldjes, sierkammen en omslagdoeken, alles is te vinden. 

Traditiegetrouw blijven de flamenco-sevilliana jurken zich kenmerken door karakteristieke 'krulstroken', perfect passende vormen, bonte kleuren en sprankelende motieven.

Enkele bekende ontwerpers op de beurs:
Molina Moda Flamenca
Maricruz
Sara de Benítez 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring