SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Ontwerpen van Carmen Berdonces

Zoek je een leuk detail voor een avondje uit, een hippe tas of leuke armbandjes? Wees gerust, met de ontwerpen van Carmen Berdonces kom je origineel uit de verf. Carmen komt uit Cádiz, maar studeerde mode in Sevilla en opende daarom haar eerste showroom-winkel in Sevilla, in de winkel van Gloria Bendita.

Sevilla_mode-Gloria-Benditak.jpgHaar passie is het ontwerpen van accessoires van leer zoals tassen, riemen, bandjes etc. De ontwerpen van Carmen hebben een Street Style, dat wil zeggen dat ze vooral de laatste trends van mensen op straat volgt en daardoor nieuwe ideeën krijgt. Ook krijgt ze inspiratie van de belangrijke modebedrijven zoals Loewe, Louis Vuitton en Prada.

Haar doel is om in de toekomst haar eigen naam te kunnen geven aan haar ontwerpen, die dan een uniek karakter hebben en helemaal gefabriceerd worden in Andalusië (van leer uit Ubrique (Cádiz). Tot die tijd zijn de accessoires van Carmen Berdonces te koop in de winkel Gloria Bendita van eigenares Magdalena Brasa.

Haar mode-ontwerpen moeten vooral voldoen aan de termen 'vrijheid en in beweging'. Na jaren gewerkt te hebben in de mode-industie op Ibiza, opende Magdalena haar zaak in Sevilla om goede distributie-mogelijkheden te hebben en vanwege de creatief/culturele achtergrond van deze stad. Je ziet ook een vleugje flamenco in haar mode-ontwerpen terug, omdat ze erg gesteld is op deze cultuurstijl.

Stap eens binnen in deze winkel en wordt verrast door de stippen en de hippe, losse kleding!

Gloria Bendita 
Calle García Vinuesa 15, Sevilla

Sevilla_mode-Gloria-Bendita--kk.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.