SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Attractiepark Isla Mágica

Dit grote attractiepark is vooral een aanrader als je je kind een plezier wilt doen na een paar dagen kunst en cultuur...

Sevilla_kinderen--isla-magica-k.jpgIsla Mágica opende in 1997 en bevindt zich in het centrum van La Cartuja, het EXPO 1992-terrein (zie het artikel over de wijk La Cartuja). Het is een modern amusementpark dat is opgedeeld in thematische zones, die de verschillende periodes uit de zestiende-eeuwse Spaanse geschiedenis voorstellen. Zo heb je: Sevilla, haven van de nieuwe wereld, de wereld van de Maya's, toegangspoort naar Amerika, Amazone, piratenbaai, de jeugdfontein, Eldorado en de Spaanse metropool. 

Het park staat vooral bekend om 'El Jaguar', de allereerste omgekeerde achtbaan van Spanje. Maar er zijn ook spectaculaire waterattracties, zoals de boomstam en snelle rivier, en mooie shows.

TIP: Bestel tickets voor Isla Mágica van tevoren online! Hiermee heb je toegang tot allegebieden van het themapark en tot Agua Magica.

Bestel hier tickets voor Isla Magica

Isla Magica
Avenida Camino Los Descubrimientos, Sevilla

Openingstijden:
Het park kent verschillende openingstijden afhankelijk van de seizoenen. In de zomer is het op sommige dagen zelfs tot 24.00 uur geopend. Raadpleeg de website voor de openingstijden gedurende je bezoek aan Sevilla.

Entree:
Net als de pretparken in Nederland beschikt Isla Mágica over verschillende tarieven en kortingen. Raadpleeg daarom de website voor een duidelijk en actueel overzicht.
Sevilla_kinderen--isla-magica-g.jpg 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.