SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Hard Rock Café

Sinds de zomer van 2017 heeft Hard Rock Café ook een vestiging in Sevilla. Na Madrid, Barcelona, Marbella, Ibiza en Tenerife is Sevilla de zesde vestiging van Hard Rock Cafe in Spanje.

Na een jaar te hebben moeten wachten op de nodige licenties kon de bouw weer worden hervat op het adres Calle San Fernando 3. De erfgoedcommissie in Sevilla heeft toestemming gegeven voor de bouw maar stelt wel als eis dat de gevel, het tegelwerk in de patio, de trap en het torentje in het gebouw niet gewijzigd of verwijderd mogen worden.

Sevilla_hard-rock-cafe

Het nieuwe Hard Rock Café heeft daarom rekening gehouden met de origínele houtwerken en tegels van dit 18e eeuwse gebouw. Ook kreeg Hard Rock Café geen toestemming voor live-optredens in het restaurant. Deze aanvraag is geweigerd. Inmiddels is er tijdelijk een Hard Rock Café shop geopend aan de Avenida de la Constitución, naast het toeristenbureau. In deze winkel vind men de welbekende t-shirts met het logo, petjes, sleutelhangers e.d.

Hard Rock Café
Hard Rock Café is een restaurant met voornamelijk Amerikaanse gerechten, zoals hamburgers, spare ribs, nachos en veel typische sausjes. Er zijn veel televisieschermen waar videoclips getoond worden van pop- en rocklegendes en er worden artikelen tentoongesteld van bekende pop- en rockartiesten, zoals gitaren, foto’s en kleding.

Hard Rock Café
Calle San Fernando 3, Sevilla

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring