SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Hotel EME Catedral

Hotel EME Catedral is een vijfsterren hotel in de wijk Santa Cruz, midden in het hart van Sevilla. Veertien typisch Sevilliaanse woningen uit de zestiende eeuw werden omgebouwd tot dit super design hotel. Het heeft dan ook al een aantal nominaties en prijzen op haar naam staan.†

Sevilla_hotel-Hotel-EME-Catedral--k.jpgDe locatie van het hotel is geweldig, pal naast de kathedraal van Sevilla en op 50 meter van de Giralda-toren. Op het dak van het hotel bevindt zich een zwembad en een bar met een prachtig uitzicht over de stad.

Hotel EME Catedral werd geopend in maart 2008 en stuitte in die tijd nog op weerstand bij de Sevillianen. Nu, jaren later is het een fenomeen in de stad.†Van de 60 kamers beschikt een handvol over een aparte ingang en een eigen terras met zwembad of jacuzzi, maar alle gasten kunnen genieten van het panoramische dakterras en de Spa met hammam en zwembad.

Verder heb je de keus uit 4 restaurants, van Mediterraan tot Aziatisch. Heerlijk al die luxe vooral na een dag cultuur proeven in Sevilla. Alle modern ingerichte kamers van het EME Catedral Hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv, gratis wifi en een eigen badkamer met een haardroger.

EME Catedral Hotel
Calle Alemanes 27, Sevilla†

Reserveer hier een kamer in hotel EME Catedral

Sevilla_hotel-Hotel-EME-Catedral--g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring