SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Hotel Las Casas de la Judería

Hotel Las Casas de la Judería (4 sterren) bevindt zich midden in de pittoreske wijk Santa Cruz in het historisch centrum van Sevilla. Het is een complex van huisjes en paleisjes die onderling aan elkaar zijn verbonden via hofjes en pleintjes (patio´s). 

Sevilla_hotel-Hotel-Las-Casas-de-la-Juderia--k.jpgElke kamer in het hotel is uniek en als gast kun je genieten van Andalusische decoraties en stijlvolle ontwerpen. Leuk om te weten is dat dit hotel vroeger diende als woning voor de adel van de stad. Zo is bekend dat zeevaarder Columbus zijn gasten uit Zuid-Amerika hier (in een gedeelte van wat nu het hotel is) liet verblijven.

De rust van de patio´s (met het aangename geluid van de fonteinen) en de centrale ligging, midden in het historische centrum van Sevilla, maken van dit hotel een topper. Er is ook een zwembad, gelegen op het dakterras. Dit is alleen geopend van juni tot en met september. De prijs ligt rond de 130 euro per dag voor een tweepersoonskamer.

Reserveer hier een kamer in Hotel Las Casas de la Juderia

Tip: Je kunt goed eten bij het nabij gelegen restaurant El Modesto en uitgaan in flamencobar La Carbonería, allebei op enkele minuten loopafstand.  

Hotel Las Casas de la Judería 
Calle Santa María la Blanca 5, Sevilla

Sevilla_hotel-Hotel-Las-Casas-de-la-Juderia--g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla, parel in Andalusië (Spanje)

Sevilla, prachtige stad in Andalusie (Spanje). Beelden van bezienswaardigheden, parken en de flamenco in Sevilla.