SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Korting met de Sevilla Card

De Sevilla Card is een stadspas die toeristen een kortingspakket aanbiedt voor onder andere† bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Sevilla. Zo heb je gratis toegang tot musea en monumenten en krijg je kortingen bij pretpark Isla MŠgica, fiets- en wandeltours, restaurants en flamenco-voorstellingen.

Sevilla_handig-Sevilla-Card-k.jpgLET OP: De Sevilla Card is tijdelijk niet meer te verkrijgen. Een goed alternatief is de Sevilla City Pass†.

Met de Sevilla Card heb je gratis toegang tot 15 musea en bezienswaardigheden in Sevilla.†Bij alle kaarten zit een plattegrond van de stad en een complete toeristische gids, in verschillende talen. Bovendien krijg je een welkomstapa en drankje (copa de vino) aangeboden.

De kaart is persoonlijk en wordt geactiveerd bij het eerste bezoek. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de tijd verloopt als je hem of een voucher thuis gestuurd krijgt.

De grootste voordelen zijn: minder kosten, tijdbesparing, omdat je niet in de rij hoeft te wachten zoals vaak vooral bij Real Alcazar het geval is, maar gewoon mag doorlopen ťn gegarandeerd toegang hebt. Bovendien krijg je korting bij diverse restaurants en winkels in Sevilla.

De Sevilla Card is geldig voor 72 uur en wordt geactiveerd bij het eerste gebruik. Er is ook een kaart gecombineerd met een tour met gids door het Real Alcazar en de kathedraal van Sevilla.

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Sevilla. Kijk voor meer informatie over de stadspassen en kortingskaarten in Sevilla en andere Spaanse steden bij Citypasses.eu.

Sevilla_panorama

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!