SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Sevilla-apps

Met de komst van de smartphones en de iPad (tablets) is het aantal reisgidsen enorm uitgebreid. Er komen steeds meer Sevilla-apps die elk op hun eigen manier bijdragen aan jouw kennis over Sevilla. Fijn dat er vaak ook een gps-functie bij zit, zodat je te allen tijde weet waar je je bevindt.

Sevilla_handig-app.jpgDe redactie van Sevilla-Nu maakt een overzicht van de leukste Sevilla-apps:
1. Feria de Abril (gratis)
App met informatie over de Feria in Sevilla, haar geschiedenis en haar straten. Super handig†tijdens de Feriaweek.

2. Sevilla 'At a Glance'-cityguide (gratis)
Leuke app†in het Nederlands met een overzicht van†geschiedenis, cultuur, bezienswaardigheden, eten, winkelen, overnachten en nachtleven in Sevilla. Geeft aan waar je dichtbij bent.

3. Navigaia†Multimedia Travel Guide (gratis - Engels)
Een gedeelte van deze gids is gratis, als je meer adressen of informatie wilt, dan kun je de hele gids downloaden voor 5,99 euro. De gids geeft per categorie†met sterren aan of de plek goed of heel goed is. Het biedt een audio bezoek aan verschillende monumenten en wijken†(Pocketbox). De wijk Santa Cruz is gratis. Let wel, de uitspraak van de audio guide is erg Engels...

4 Sevilla Smart Maps (gratis - Engels)
Monumenten, bruggen, kerken, musea, pretparken en VVV's op een interactieve kaart van Sevilla. Als je informatie wilt over deze plekken, dan kun je de volledige versie downloaden voor 0,79 euro. Ook nuttige adressen worden gegeven zoals de politie, taxi's, eerste hulp etc.

5. Semana Santa en Sevilla (gratis - Spaans)
Gemaakt door Ricardo Mantero. Deze applicatie is in het Spaans, maar biedt een duidelijk overzicht van de broederschappen die in de heilige week hun heiligen uitdragen. Wat wel ontbreekt is de route die ze afleggen en de tijden.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.