SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Tip: Super Sevilla Combi

Met de Super Sevilla Combi kan je online skip-the-line tickets reserveren voor Real Alcazar, de Kathedraal en de Giralda-toren, drie van de mooiste en drukst bezochte attracties in Sevilla!

Haal het maximale uit je verblijf in Sevilla en vermijd de wachtrijen voor het prachtige Real Alcazar, de Kathedraal van Sevilla en de Giralda-toren met de Super Sevilla Combi. De indrukwekkende kathedraal van Sevilla is de derde grootste kathedraal ter wereld. Hier zie je het grafmonument ter ere van Columbus.†De pas geeft ook toegang tot de op een na beroemdste kerk van Sevilla, de Iglesia Colegial del Salvador.

Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over ruim honderd bezienswaardigheden verspreid over Sevilla. Je hoeft alleen maar je koptelefoon aan te sluiten en te lopen.†Bovendien krijg je met de pas 10% korting bij andere† bezienswaardigheden, musea en activiteiten in Sevilla.

TIP: Bestel je tickets voor Real Alcazar, de Kathedraal van Sevilla en de Giralda-toren van tevoren online met de Super Sevilla Combi en ontloop de wachtrijen!

Bestel hier de Super Sevilla Combi!

Sevilla City Pass
Een andere handige stadspas voor Sevilla is de Sevilla City Pass. Hiermee krijg je skip-the-line toegang tot het Real Alcazar, de Kathedraal en de Giralda-toren, plus tickets voor de Hop-on Hop-off bus. Bovendien krijg je met deze pass 10% korting bij andere attracties en musea in Sevilla.†Als extra optie kun je bij deze pas ook nog kiezen voor een OV-kaart voor 3 dagen gratis openbaar vervoer in Sevilla, inclusief een luchthaventransfer van het vliegveld van Sevilla naar je hotel.

Bestel hier de Sevilla City Pass

Sevilla_real-alcazar

Hop-on Hop-off
Bij de Super Sevilla Combi horen ook tickets voor de hop-on hop-off bus (24 uur geldig). Hiermee rij je comfortabel langs alle hoogtepunten van Sevilla, zoals Plaza Espana en de Plaza de Toros, met de stierenvechtersarena. Bij ieder van de bezienswaardigheden heb je de mogelijkheid om uit te stappen en de bezienswaardigheden op eigen houtje te bekijken. Vervolgens neem je een volgende bus om door te reizen naar het volgende hoogtepunt in de stad.

Producten Super Sevilla Combi
In het pakket van de Super Sevilla Combi ontvang je de volgende producten:
* Skip-the-line ticket voor Real Alcazar
* Skip-the-line ticket voor de Kathedraal en de Giralda-toren
*†Skip the line-toegang tot de Iglesia Colegial del Salvador
* App met audioguide
*†Korting op andere attracties

Sevilla_real-alcazar

Hoe werkt het?
De Super Sevilla Combi kun je online bij ons bestellen. Laat bij de bestelling weten op welke dag je Real Alcazar en de kathedraal wil bezoeken (het bezoek aan deze populaire attracties wordt geregeld met tijdsloten). Nadat de reservering is voltooid, ontvang je een bevestigingsmail met de datum en tijd van bezoek van het Alcazar en de Kathedraal van Sevilla.†

Sevilla_Sevilla-kathedraal

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.