SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Sevilla City Pass

De Sevilla City Pass is een uitstekende optie voor bezoekers die willen genieten van de belangrijkste highlights van Sevilla, zonder meerdere tickets te hoeven boeken of in de wachtrij te staan bij drukke attracties als het Real Alcazar en de Kathedraal van Sevilla. De Sevilla Pas maakt het mogelijk om alles voorafgaand aan een stedentrip te boeken, zodat je het meeste uit je trip naar Sevilla kunt halen en tijd en geld kan besparen. Zo is bijvoorbeeld ook een tour met Hop-on Hop-off bus inbegrepen bij deze handige stadspas.

Ontdek Sevilla op een ontspannen en goedkope manier met de Sevilla City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrijen (skip the line) naar binnen bij het drukbezochte Real Alcazar, het indrukwekkende koninklijk paleis van Sevilla met de prachtige tuinen. Dat geldt ook voor de Kathedraal en de Giralda-toren. Een tour met de Hop-on Hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Sevilla is ook inbegrepen. Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over verschillende bezienswaardigheden verspreid over Sevilla. Je hoeft alleen maar je koptelefoon aan te sluiten en te lopen! 

TIP: bestel de Sevilla Pass van tevoren online en bespaar tijd en geld tijdens een stedentrip in Sevilla!

Bestel hier de Sevilla Pass 

Sevilla_Digital-Pass_Seville

Korting
Naast de gratis toegang tot Real Alcazar, de Kathedraal en de Giralda-toren en de gratis hop-on hop-off bus krijg je met deze pas nog tal van kortingen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden in Sevilla, korting op fiets- en wandeltours, rondvaarten, flamenco-shows en excursies naar andere prachtige steden in Andalusië als Malaga, Granada en Cordoba. 

TIP: Super Sevilla Combi! 
De Super Sevilla Combi is een mooi alternatief voor de citypass Hiermee bestel je in één klap skip-the-line tickets voor het druk bezochte koninklijk paleis Real Alcazar, de Kathedraal en de Giralda-toren!

Bestel hier de Super Sevilla Combi

Sevilla_real-alcazar

Citypass
De citypas voor Sevilla is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Sevilla niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad van Andalusië. Je krijgt alle tickets en vouchers thuis gestuurd en hoeft dus in Sevilla niks meer op te halen of in te wisselen. Met de pas kun je bovendien tickets bestellen met 10% korting voor andere bezienswaardigheden en musea in Sevilla en voor flamencoshows, tapastours, fietstours en excursies.

OV-kaart en luchthaventransfer 
Als extra optie kun je bij de Sevilla City Pass ook kiezen voor een OV-kaart vooor 3 dagen. Met de OV-kaart mag je 3 dagen lang gratis gebruik maken van de bussen en trams in Sevilla. De kaart wordt afgegeven bij de receptie van je hotel in Sevilla.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de bus of tram binnengaat. De kaart is geldig voor 3 dagen in het openbaar vervoer in Sevilla. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opvolgende dagen. 

Hoe werkt het?
Je hoeft de pas niet op te halen in Sevilla maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Sevilla. Na de bestelling ontvang je een mail met een link. Hier kun je invullen wanneer je het Real Alcazar en de Kathedraal wil bezoeken. Daarna ontvang je alle tickets per mail, die kun je ook op je telefoon laten zien. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours, shows (flamenco) en excursies in Sevilla.

Sevilla_real_alcazar

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Sevilla. Kijk voor meer informatie over de Sevilla City Pass en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten  Sevilla en andere Spaanse steden bij Citypasses.eu

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.