SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Andalusie Pass voor bezoek aan Sevilla, Granada en Cordoba

AndalusiŽ is een van de mooiste en meest bezochte regioīs in Europa. Met als belangrijkste hoogtepunt vier prachtige steden: Sevilla, Granada, Cordoba en Malaga. Wil je een of meer van deze steden bezoeken dan is de Andalusie Pas een handig hulpmiddel. Hiermee regel je vantevoren skip-the-line tickets voor de belangrijkste attracties in AndalusiŽ.

Als je met eigen vervoer of met een huurauto rond reist in Andalusie dan kan je met de Andalusie Pas skip-the-line tickets reserveren voor grote attracties als Real Alcazar in Sevilla, het Alhambra in Granada en het Mezquita in Cordoba. Deze trekken jaarlijks miljoenen bezoekers en zonder ticket kun je daar uren in de rij staan voor de kassa. Tegenwoordig is zelfs een tijdslot reserveren verplicht.

TIP: Haal alles uit een reis door AndalusiŽ en organiseer alles vooraf. Reserveer een Andalusia Pass online!

Bestel hier de Andalusie Dagpas!

Hoe werkt het?


Sevilla_andalusia day pass
Sevilla
Het Real Alcazar werkt met tijdsloten voor de entree. Op deze manier kunnen zij de drukte spreiden zodat bezoekers optimaal kunnen genieten van het prachtige paleis. De skip-the-line tickets zijn inclusief een audioguide.

Cordoba
Het Mezquita is een van de grote iconen van AndalusiŽ. De moskee is adembenemend mooi en kent een rijke historie. De moskee is alleen te bezoeken met gids en dat is maar goed ook, want er is zoveel te zien dat het zonde zou zijn als je de vele prachtige details zou missen. De tour is in het Engels en de groepsgrootte is ongeveer 20 personen. Na reservering ontvang je† meer informatie, ook waar je de gids kunt vinden.

Granada
Het Alhambra in Granada is ťťn van de mooiste en meest bezochte bezienswaardigheden in de wereld. Met de Andalusie Pas reserveer je een skip-the-line ticket voor het Alhambra en de Nasridische paleizen.

Voordelen:
ē Bezoek de steden in AndalusiŽ relaxed, zonder wachtrijen voor de kassa
ē Skip the line-tickets voor Real Alcazar in Sevilla, Mezquita in Cordoba en Alhambra in Granada
ē Alle tickets en reserveringen worden per email verstuurd, je hoeft dus niks op te halen
ē Geld besparen dankzij kortingen op attracties en tours in de steden.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring