SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Paardrijden en Spaans leren in AndalusiŽ

Wil je behalve prachtige hoogtepunten als Sevilla, Granada, Cordoba en Malaga nog meer highlights zien van AndalusiŽ? En op een andere manier? Dan zijn de tours van Kate van Wissen misschien een goed idee. Zij combineert paardrij- en taal-rondreizen in combinatie met het bezoeken van onbekende pareltjes in AndalusiŽ.

Prachtige landschappen, historische steden, vriendelijke mensen, verborgen schatten. Met de meeste traditionele reisbureaus kom je op de mooiste plaatsen in AndalusiŽ. Maar niet overal. De Spaans-Nederlandse reisorganisatie Dreaming of Travels van Kate van Wissen laat je AndalusiŽ anders ervaren.

Sevilla_andalusie

Toen Kate, na 14 jaar in AndalusiŽ gewoond en gewerkt te hebben, terugkeerde naar Nederland vroegen vrienden haar vaak wat nu echt de mooiste en onontdekte plekjes waren in deze mooie Zuidspaanse streek. In deze vraag lag de basis voor de reizen die Kate en haar organisatie nu voor uiteenlopende kleine groepen naar dit prachtige deel van Spanje organiseren.

Sevilla_andalusie

Paardrijden
De mensen van Dreaming of Travels kennen de taal, de mensen en natuurlijk de omgeving. De reizen die zij organiseren zijn meestal een combinatie van een activiteit en het opsnuiven van natuur en cultuur. Bijvoorbeeld 4 dagen paardrijden, golfen of bridgen in combinatie met het bezoeken van bijzondere locaties en evenementen in AndalusiŽ. Of een rondreis in combinatie met een (opfris)cursus Spaans. Alles is bespreekbaar.

Sevilla_andalusie-paardrijden

Ook op het gebied van accommodaties is er van alles mogelijk. Van luxe 4- of 5-sterren hotels tot bijzondere B&B's. En uiteraard is alles verzorgd van aankomst op het vliegveld tot en met het terugbrengen daar naartoe. En dit alles met een Spaans sprekende Nederlandse gids. Altijd AndalusiŽ anders willen ervaren? Dreaming of Travels zorgt ervoor!

Sevilla_andalusie-flamenco

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.