SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Tapasbar Mamarracha

Mamarracha is een tapasbar met een stedelijk karakter. De casual en moderne sfeer van het restaurant samen met het interieur definieren die identiteit. Mamarracha is de eerste tapasbar in Sevilla die een tuinman in dienst heeft om voor de verticale tuin met 500 planten te zorgen...

Sevilla_mamarracha-tapas
Tapasbar Mamarracha behoort tot dezelfde eigenaar als het naburige Ovejas Negras, maar het concept is anders. Hier wordt bijna alles gegrild. Er wordt gewerkt met verse en seizoensgebonden produkten waar een extra ingrediënt aan wordt toevoegd. Elk gerecht is met garnituur naar keuze aan te vullen: gegrilde groenten, gebakken aardappelen, zoete aardappelen, enz.

Op de menukaart staan ook voorgerechten, zoals salades en kleine tapas om te delen. Ze hebben ook een goede selectie van wijnen en bieren, waaronder de ambachtelijke "Er Boqueron", gemaakt met zeewater en perfect bij gerechten met gegrilde vis.

Sevilla_mamarracha-tapas

Je kunt beter op tijd aanwezig zijn in dit populaire restaurant. Om 13.30 uur gaan ze iedere dag behalve dinsdag open tot 16.00 uur, waarna ze om 20.30 uur weer open zijn tot 23.30 uur. Reserveren kan niet, ze schrijven je naam op een bord en als er een tafeltje vrij komt kan de eerstvolgende van het bord aan tafel.

Specialiteiten
Enkele specialiteiten zijn: Ensalada Paparracha, Hamburguesa Mamarracha, tonijn Tataki en brownies. Allemaal op een speciale en aantrekkelijke wijze geserveerd. De manier van grillen is wat “Mamarracha” kenmerkt, vooral de smaak van het vlees door de Argentijnse steenkolen.

Sevilla_hamburguesa-mamarracha

Het personeel heeft op hun t-shirt een motto staan, nl. “Abrásame mucho” wat letterlijk “omhels me veel..” betekend. De Sevillanen zeggen “abrása” ipv “brasa” (grillen) en hebben daar de humor van ingezien..., typische Sevillaanse humor! Ben je in het historisch centrum van Sevilla, breng dan zeker een bezoek aan Mamarracha voor een lunch of diner.

Mamarracha Tapas y Brasas
Calle Hernando Colón 1, Sevilla

Sevilla_mamarracha-tapas

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.