SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Vinería San Telmo

Deze wijnbar heeft het helemaal gemaakt! Eigenaar Manuel Tarquini en zijn vrouw volgden hun gevoel en zochten naar wat ze zelf van een etentje verwachten namelijk goed eten tegen een eerlijke prijs met goede bediening. Ook bij Tripadvisor scoort deze wijnbar goed.

Sevilla_diner-Vineria-San-Telmo-k.jpgVolgens de eigenaren zit de kracht van een goede bar in: de keuken, de bediening, de ligging, schone toiletten, lekkere toetjes, goede koffie en een leuk interieur. Naast al deze facetten schenken ze bij Vinería San Telmo veel aandacht aan de wereld van de wijnen. Ze zijn er continu op zoek naar de beste en nieuwste wijnen, uiteraard geserveerd in perfecte ronde glazen.

De tapas van kok Eneko Galarraga kun je gerust creatief en multicultureel noemen, een mix van traditioneel eten met een vleugje eigentijdse gastronomie. Met andere woorden heel duidelijk een aanrader!

Probeer vooral: de Setas salteadas con Cebolla caramelizada (3,40 euro) Crujiente de Cola de Toro (4,60 euro), Pluma Ibérica con Patatas (3,90 euro), Huevos Poché (3,90 euro) of de Langostinos fritos con Panko (4,60 euro).

Vinería San Telmo
Paseo Catalina de Ribera 4, (centrum Sevilla)

Sevilla_diner-Vineria-San-Telmo-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.