SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Waytostay: voel je thuis in zonnig Sevilla

Via Waytostay boek je unieke, betaalbare appartementen in zonnig Sevilla. Je hebt de keus uit meer dan 100 appartementen, in de leukste buurten in de hoofdstad van AndalusiŽ. Alle appartementen zijn door Waytostay geselecteerd op basis van specifieke kwaliteitseisen.

Sevilla_appartement-waytostayBij Waytostay komen appartementen niet zomaar online. Ze moeten voldoen aan de selectiecriteria van het team. Een appartement ligt bijvoorbeeld altijd in een centrale en prettige buurt van Sevilla, vlakbij openbaar vervoer. Daarnaast moet het comfortabel en ruim genoeg zijn en een keuken hebben.

Handdoeken en beddengoed zijn standaard aanwezig in ieder appartement. En veel appartementeigenaren zorgen ook voor basisproducten zoals zout, peper, olie etc. Er zijn zelfs appartementen waar je wordt verwelkomd met een flesje wijn.

Kijk hier voor het aanbod van appartementen in Sevilla!

iDeal en directe bevestiging
Via Waytostay een appartement boeken in Sevilla is eenvoudig. Je vult je reisdata in, je ziet meteen alle beschikbare appartementen en je kunt online het appartement van je keus boeken. De online betaling kan met iDeal of creditcard en je ontvangt direct een boekingsbevestiging met het adres, contactgegevens en informatie over het in- en uitchecken.

Met balkon of airconditioning?
Maar hoe selecteer je jouw favoriete appartement uit dat aanbod?† Om het vinden van een appartement nog
makkelijker te maken, is het mogelijk om zoekresultaten te filteren op prijs, buurt, balkon, airconditioning, lift, gratis internet, etc.

Meer info over de buurt
Bij ieder appartement staat specifieke informatie over de locatie. Zo kun je zien waar het openbaar vervoer is en welke bezienswaardigheden in de buurt liggen. En zo weet je bijvoorbeeld meteen of je vlakbij de prachtige
kathedraal van Sevilla verblijft.† Verder vind je op de website een stadsgids Sevilla met informatie over openbaar vervoer, de buurten en parkeren.†

Sevilla-appartement-waytostayGratis service van Sevilla-kenners
Heb je specifieke vragen of hulp nodig bij het boeken? Geen enkel probleem. Er staat een Nederlands sprekend team van Sevillakenners klaar om je gratis te helpen, ook als je nog niet hebt geboekt. De mensen van Waytostay kennen Sevilla op hun duimpje en hebben goed contact met de eigenaren van de appartementen.

Snel antwoord op al je vragen
Wil je weten hoe je het snelst van het vliegveld bij het appartement komt, of er bij het appartement een supermarkt is of waar je lekker tapas kunt eten? Heb je meer specifieke informatie nodig over een appartement? Het team van Waytostay beantwoordt† snel en vriendelijk al je vragen, via e-mail of telefonisch, en helpt ook bij eventuele wijzigingen in je boeking. Tijdens je verblijf kun je uiteraard met vragen of opmerkingen bij de appartementmanager op locatie terecht. Maar daarnaast staat ook het team van Waytostay voor je klaar.

Aanbiedingen tot 40%
Waytostay heeft regelmatig aanbiedingen in Sevilla waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel† 40%. Denk aan last-minute aanbiedingen, vroegboekkorting† of speciale seizoensdeals, maar ook aan extra korting voor een langer verblijf. Bij veel appartementen† krijg je bijvoorbeeld korting als je 8 of meer dagen boekt. Check de banner hier onder en vind een perfect appartement voor een heerlijk verblijf in Sevilla!

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!