SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Aanbiedingen stedentrip Sevilla

Sevilla is een aantrekelijke bestemming voor een stedentrip. De zon schijnt bijna altijd in de hoofdstad van AndalusiŽ en in het centrum van de stad liggen de bezienswaardigheden dicht bij elkaar. Het prachtige Real Alcazar, de kathedraal en de Giralda-toren en het indrukwekkende Plaza de Espana liggen op loopafstand van elkaar. En vergeet ook de gezellige wijken Santa Cruz en Triana niet en uiteraard de heerlijke tapas en de wervelende flamenco.

Naast de bekende highlights zijn er ook tal van minder bekende (en zeker niet minder mooie!) bezienswaardigheden in Sevilla. Bedrijven als TUI en Bebsy, gespecialiseerd in citytrips naar Sevilla, weten vaak alles van deze 'geheime' plekjes. De redactie van Sevilla-Nu zet een aantal van de beste bedrijven en de beste aanbiedingen voor een stedentrip Sevilla op een rij.

Bedrijven en reisorganisaties die een leuke aanbieding hebben voor een stedentrip of reis naar Sevilla of een accommodatie of activiteit in Sevilla, kunnen hier hun aanbieding of actie kwijt. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info-at-stedenman.nl.

Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.