SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Voordelig vliegen naar het Spaanse en zonnige Sevilla

Genieten van de Spaanse zon kan op diverse manieren. Zo kun je je vakantie doorbrengen in Sevilla of in de rest van het prachtige Andalusië. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er verschillende mogelijkheden om (goedkoop) te kunnen vliegen naar Sevilla. Daarnaast kun je online gemakkelijk goedkope vliegtickets boeken en eventueel een huurauto of accommodatie.

Vanuit Nederland en het buitenland naar Sevilla vliegen
Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit Nederland naar Sevilla te vliegen. Zo kun je in Nederland bijvoorbeeld vliegen vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Vanaf Brussel kun je vliegen met Brussels Airlines. Maar ook Düsseldorf en Weeze in Duitsland zijn perfecte vliegvelden om vanaf te vertrekken.

Vliegmaatschappijen die vanuit Nederland naar Sevilla vliegen zijn onder andere Transavia, Ryanair en Vueling. Goedkope vliegtickets voor Sevilla kan je vinden via een vliegticketvergelijker, waar je kunt vergelijken wat voor jouw reisperiode de meest voordelige vliegtickets zijn. 

Sevilla_vliegen

Een prettige aankomst op Aeropuerto San Pablo de Sevilla

Wanneer je een vlucht boekt naar Sevilla, dan kom je aan op vliegveld Aeropuerto San Pablo de Sevilla. Low-budget maatschappij Ryanair vliegt veel vanuit Eindhoven of Düsseldorf-Weeze naar Sevilla. Vueling Airlines vliegt vanuit Amsterdam naar deze Spaanse stad.

Vanuit de luchthaven ben je snel in het centrum van de stad. Het vliegveld ligt namelijk op slechts 10 kilometer afstand van de stad. Van maandag tot en met zaterdag rijdt er elk half uur een bus naar Sevilla. Ook met de taxi is het centrum goed te bereiken. Je betaalt om en nabij de € 25,00 voor een taxirit naar het centrum van de stad. 

TIP: Via TaxiTender kun je vooraf exact zien wat jouw taxirit van of naar de luchthaven in Sevilla kost. Je weet zo vooraf precies wat je kwijt bent en de chauffeur staat op tijd te wachten op de luchthaven of pikt je op de afgesproken tijd op bij je hotel of appartement.

Bekijk hier de prijzen voor taxiritten vanaf de luchthaven van Sevilla

Sevilla_taxi-vliegveld

Een voordelige accommodatie boeken in Sevilla
Uiteraard wil je ook graag in een voordelige accommodatie overnachten, het liefst met een overheerlijk ontbijt. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om een goedkope accommodatie te boeken. Via tix.nl kun je bijvoorbeeld direct een hotel en huurauto bij je vliegticket boeken.

Wil je het hotel toch liever apart boeken naast je vliegticket? Kijk dan eens bij booking.com. Hier kun je gemakkelijk online hotels zoeken en boeken. Wacht daarom niet langer met boeken, maar ga een mooie en zonnige vakantie tegemoet in het Spaanse Sevilla! 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Sevilla in de lente

Visit to Sevilla in spring