SevillaSevillaSevillaSevillaSevilla

Appartement in Sevilla

Een eigen appartement is een prima uitvalsbasis om Sevilla te verkennen. Specialist Veoapartment heeft appartementen in het centrum en in de gezellige wijken Santa Cruz of Triana, waar je 's avonds gezellig kunt eten en drinken tussen de Sevillanen.

Wil je je geen toerist voelen, maar even als inwoner van Sevilla de stad ervaren, dan is het huren van een appartement in de Andalusische hoofdstad een goed alternatief voor een hotel. Via Veoapartment kun je voor korte of voor langere tijd een volledig gemeubileerd appartement huren.

Appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers en met of zonder terras. Op de website van Veoapartment krijg je meer informatie over de appartementen met een duidelijke plattegrond en vaak een video-tour.

Enkele appartementen uit het aanbod van Veoapartment in Sevilla:

Appartement Murillo Terrace  
Sevilla_appartement_murilloAppartement met 1 slaapkamer (voor 2-4 personen) en een prachtig terras op een prima lokatie bij Plaza Santa Cruz, een van de mooiste en meest beroemde pleinen van Sevilla. Op de bovenste verdieping (derde) van een traditioneel Sevilliaans huis.

Woonkamer met grote ramen en toegang tot het terras met tuinmeubilair, parasol en ligbed en uitzicht op de oude stadsmuren en de tuinen van Murillo. Met airco, flatscreen-tv en internet. Badkamer met ligbad. In de populaire wijk Santa Cruz, dichtbij het centrum.


Appartement in Santa Cruz 
Sevilla_appartement-santa-cruzLeuk appartement met 1 slaapkamer (max. 4 personen), centraal gelegen in Santa Cruz, de oude Joodse wijk van Sevilla. Pas gerenoveerd en met een eigen terras met stoelen en uitzicht op de kathedraal en de Giralda-toren.

In de woonkamer een 2-persoons bedbank, flatscreen-tv, airco en wifi. Badkamer met ligbad.

 
 
 
Appartement Teodosio Terrace 
Sevilla_appartement_teodosioGroot, luxe appartement met 3 slaapkamers (max. 8 personen) en 3 badkamers en een prachtig terras met zwembad op het dak van het complex. Ruime keuken met grote eettafel. Stoelen en ligbedden op het terras bij het zwembad. 

Het appartement ligt op de tweede en derde verdieping van een klassiek, Sevillaans huis met patio. In San Vincente, een rustige wijk ten noordwesten van het centrum van Sevilla. Het historische centrum op loopafstand.


Appartement Feria Studio 
Sevilla_appartement-feriaNieuwe studio (2 personen) in een pas gerenoveerd gebouw in de levendige wijk Macarena, ten noorden van het centrum van Sevilla.

De studio ligt in de Calle Feria, vlakbij het gezellige plein Alameda de Hércules op 15 minuten loopafstand van de kathedraal van Sevilla.

Air-conditioning, internet, flatscreen-tv en badkamer. 

 
Appartement Arfe 5 
Sevilla_appartement-arfe5
Leuk, historisch appartement in het centrum van Sevilla. Het appartement (voor 2 personen) heeft een mooie slaapkamer en badkamer. Woonkamer en keuken zijn mooi gedecoreerd. Airco en internet aanwezig.

Het appartementengebouw ligt in de wijk El Arenal, vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla. De kathedraal en het paleis Real Alcázar liggen op 1 minuut lopen. 
 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Kom naar Sevilla!

Mooie video van de prachtige stad Sevilla en de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden.